Poradna Saloos kokosový olej Bio 0,25 l

Autor: | Vloženo: 10.08.2014 000 09:45 | Témata: Poradna Saloos kokosový olej Bio 0,25 l

Ahoj

je lisovany za studena? a je nejaky zasadny rozdiel medzi tymto olejom a PURITY VISION BIO Kokosový olej 100ml?

  • 11. srpna 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    tento BIO olej je lisovaný za studena stejně jako od značky Purity Vision. Oleje jsou stejné, pouze se liší oblastí, kde získávají kokosové ořechy. Saloos kokosový olej získávají z Filipín a Purity Vision získávájí ořechy z jižní Indie.

    http://www.krasa.cz...

    http://www.krasa.cz...

    Přeji Vám příjemný den

    Pavlína Kolářová
    Zákaznické oddělení Krasa.cz - VIVANTIS a.s.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne
  • 10. srpna 2014 - Oficiální zástupce obchodu www.kosmetika-pro-deti.cz

    Ahoj, ano olej je lisován za studena dle mého tam něí nijak zvláštní rozdíl. Možná jen v odrůdě sbíraných ořechů. Něco více o tomto oleji kopíruji:
    Bio kokosová péče - Do kuchyně nebo na tělo? Bio kokosový olej můžete použít oběma způsoby.

    Představte si šumění moře, horké sluneční paprsky a panensky čistou přírodu na pobřeží. Právě takové jsou exotické Filipíny. Zde se pěstuje kokosovník ořechoplodý, z něhož se vyrábí bio panenský kokosový olej. Krásné místní ženy dokazují, že v takových podmínkách vznikají jen výjimečné věci. Probuďte svoji krásu i vy!

    Čerstvé ořechy se ručně sbírají, syrová dužina se jemně naseká, suší na slunci a potom se z ní lisuje vysoce kvalitní a výživný olej s všestranným využitím. Zvláštností je jeho tuhá konzistence, která se přibližně při teplotě 25°C mění na tekutou.

    Unikátních vlastností kokosového oleje se využívá ve zdravé kuchyni i v péči o tělo.


    Do kuchyně

    Olej je oblíbený při redukčních dietách. 1–2 lžičky oleje organismus zasytí na několik hodin. Díky svému obsahu zdraví prospěšných mastných kyselin je olej lehce stravitelný, vhodný ke smažení i pečení.

    Ocení ho vegetariáni i vyznavači ajurvédské kuchyně, pokrmům dodá jemný nádech exotiky. Výborný pro výrobu dezertů, sladkého pečiva, domácí čokolády nebo jiných cukrovinek. Osvědčuje se také při léčbě kvasinkových onemocnění, je vhodný i pro kojící matky – ke zkvalitnění mateřského mléka.


    Na tělo

    Olej je vhodný pro každodenní péči o suchou a citlivou pokožku celého těla – hydratuje ji a zabraňuje jejímu vysychání. V létě olej pleť regeneruje a hydratuje po opalování, v zimě ji chrání před mrazem. Vhodný je pro citlivou i alergickou pokožku.

    Formou zábalů dodává vlasům lesk a zlepšuje jejich kvalitu. Je skvělý pro masáže, kdy jeho jemná exotická vůně umocní relaxační zážitek.

    Vhodný je i jako balzám po holení či depilaci. Náš kokosový olej je zpracován velmi šetrným způsobem lisováním za studena a neobsahuje konzervační, syntetické, barvicí ani vonné látky. Není uměle ztužován, parfemovaný ani bělený a samozřejmě není testován na zvířatech.
    Já osobně ho mám vyzkoušenýá a na Saloos nedám dopustit.
    Pěkný den Jana

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (4)
    • Ne
  • 11. srpna 2014 - Oficiální zástupce obchodu Bioolejíčky

    Ahoj,

    obě značky kokosového oleje jsou podobné kvality a je možné je využívat na stejné účely. Je to spíše o vyzkoušení, někteří si více pochvalují Purity Vision, pro některé je favoritem Saloos. Srovnání kokosáků si můžete přečíst tu
    http://www.ruzovychroust.cz....

    BioOlejíčky.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.